dinsdag 12 september 2023

EV rijders met caravan of vouwwagen gezocht

Deze zomer viel het mij op dat ik meer vragen ontving over laadstations waar je met caravan of vouwwagen niet goed kunt laden. Steeds meer mensen nemen immers een vouwwagen of een caravan mee op de elektrische autovakantie. 

Vooral in het buitenland zijn de snellaadstations er niet of niet voldoende op ingericht. Zoals je ziet gaat dit bij Fastned heel goed, maar Fastned is helaas wel een uitzondering op de regel. 

Ik ga daarom een groot artikel schrijven over de ervaringen van deze EV rijders met een aantal tips en aanbevelingen voor de bouwers van snellaad stations en daarom wil ik graag van alle caravan/vouwwagen rijders weten welke ervaringen je in het buitenland hebt opgedaan, wát er beter kan en hoe je zelf de uitdagingen hebt opgelost. Met foto's uiteraard. Zo kunnen we elkaar verder helpen. 

Heb je dus ervaring, zet je verhaal op de mail naar mhachmang@laadpastop10.nl en vergeet de foto's niet. Om je tot die tijd toch een beetje op weg te helpen heb ik nog een laatste tip van Jeroen -Hemertje- van Hemert te delen: In de routeplanner van ABRP kun je bekijken welke snellaadstations aanhangervriendelijk zijn. 

Da's alsvast een mooi begin.


(c) via X/Twitter

(c) via X - Twitter


Geen opmerkingen:

Een reactie posten