maandag 24 september 2018

Maingau start pilot met 250 flatrate laadpassen, op=op



Maingau ESL Plus laadpas


//update de 250 pilot laadpassen zijn zojuist uitverkocht. 


Goed nieuws voor de fanatieke Maingau kaart gebruikers. Maingau is uitgebreid aan het testen met laden op de netwerken van Ladenetz en hun partners.

Vanwege technische redenen is hier waarschijnlijk een ander type RFID laadpas voor nodig, en daarom heeft het Maingau team dit weekend bekend gemaakt dat ze een test gaan doen met deze nieuwe laadpas, die ook werkt op Ladenetz. Deze laadpas heet de "Maingau Einfach Strom Laden Plus" en staat per direct vermeld in de laadpas top 10

Ze geven 250 van deze pilot test-pakketten uit voor €35,-. Hiermee kan je dan tot nieuwsjaardag onbeperkt en zonder extra kosten laden op heel ladenetz en al hun roaming partners. In totaal zijn dit 13.000 laadpunten door heel Europa, waaronder o.a. 

  • Allego
  • The New Motion
  • EVNetNL 
  • Stichting E-Laad NL

Tegen oud-en-nieuw kan dan de keus gemaakt worden of je de pas wil verlengen of niet, én tegen die tijd worden ook de aanvullende voorwaarden bekend.  Een volledige kaart van alle ondersteunde laadpunten vind je hier

Het aanbod geldt alleen voor bestaande Maingau klanten. Bij het aanvragen van de laadpas moet je namelijk je E-Mobility Account ID (EMAID) opgeven. Dit nummer kan je terugvinden in je Maingau app onder 'Gebruikersrekening' en ook op de facturen. 

Dit is wat Maingau er zelf over zegt: 

"Ladenetz.de is in veel opzichten een spannende uitdaging voor ons. Daarom willen we ervoor zorgen dat alle processen soepel verlopen voordat we dit aanbod beschikbaar kunnen stellen aan al onze klanten.
Om deze reden hebben we besloten dit aanbod tot 31 December 2018 aanvankelijk als testfase aan te bieden. Natuurlijk hebben we een speciale prijs voor onze moedige testers samengesteld, zodat het netwerk van ladenetz.de goed kan worden getest ;)

Dit is onze nieuwe "Easy Electricity Plus" oplaadkaart. Het is een aparte laadpas, alleen voor laadpunten van Ladenetz.de en hun verbonden roamingpartners. 
Wij bieden u dit voor de gehele testfase aan voor een prijs van €34,99
Maingau ESL+ in de praktijk

We kunnen slechts een beperkt aantal van 250 testkaarten ter beschikking stellen. In onze winkel onder deze link kunt u de aparte laadpas bestellen. 
Let op: zolang de voorraad strekt!

We kijken uit naar alle testers en de vele feedbacks :) 

Groeten en een veilige reis!
Uw MAINGAU-team"

Daarnaast hebben ze nog een pdf gepubliceerd met veelgestelde vragen. (Duits)

In de webshop kan je als land geen Nederland selecteren, maar ondanks dat kon ik na het invullen van woonplaats + Niederlande toch gewoon een bestelling plaatsen en betalen. De bestelbutton wordt zichtbaar na het invullen van de EMAID.

Ik zou zeggen, wees er snel bij, op=op

//update 25-09 12:00: UITVERKOCHT







2 opmerkingen:

  1. Geweldige laadpas, Werkt voor mij op alle punten (allego 11/22/43kw), TNM) behalve de Elaad/EVnet punten. Hopelijk krijgen zij ook snel de pasgegevens door! Ga zo door met je blog en de laadpastop10 !

    BeantwoordenVerwijderen